Najmlajše kategorije zaključile regijsko ligo

Za cicibane/ke, ml.pionirje/ke in pionirje/ke smo v regiji izvedli šest turnirjev. Ostale kategorije in discipline so imele samo pet turnirjev. Tekmovanje se je izvedlo na strelišču SD 1.pohorski bataljon Ruše, opremljenem z elektronskimi tarčami. To je bilo tudi zadnje tekmovanje pred državnim prvenstvom, ki bo 9. - 10.04.2016 v Turnišču. Vzpodbudni rezultati so pri pionirkah in najmlajših z naslonom, medtem ko bo potrebno za boljšo uvrstitev med pionirji na DP še precej dodati.

 

V kombinirani kategorjji kategoriji pionirjev in pionirk so skupni ekipni zmagovalci iz SD 1.pohorski bataljon Ruše z 3112 krogi, drugouvrščena ekipa SD Impol Slovenska Bistrica pa je zbrala 3028 krogov. Preostale ekipe so nastopale z nepopolnim številom članov.

V kategoriji pionirk je skupno zmago zabeležila Nikita LENARČIČ pred Lucijo PLIBERŠEK, obe iz SD 1.pohorski bataljon Ruše. Rezultat obeh je bil po šestih turnirjih izenačen z doseženimi 1073 krogi, vendar je po odbitku najslabšega rezultata lige z šestimi krogi prednosti zmagala Nikita. Tudi na zadnjem turnirju sta imeli obe dosežen rezultat 182 krogov.

Prva štiri mesta v skupni razvrstitvi pa so si razdelili pionirji SD IMPOL Slovenska Bistrica. Zmagovalec lige je OČKO S.Jan, na drugo mesto se je uvrstil Jan PINTER in na tretje Nejc PRISTOVNIK.

 

V kategoriji najmlajših z naslonom največ uspeha za Rušane. V skupni razvrstitvi si je ekipa SD 1.pohorskega bataljona Ruše I priborila prvo, ekipa II pa drugo mesto. Tretje mesto je osvojila ekipa SD Elektro Maribor. Matic RADANOVIČ iz Impola je najuspešnejši v kategoriji mlajših pionirjev-pionirk, sledita pa Rušana Jaka SGERM in Zala JUNGER. V kategorji cicibanov, kjer tekmujejo letniki 2005 in mlajši pa je zmagovalec Gal POTRČ iz SD 1.pohorski bataljon Ruše, ki je za sabo pustil na drugem mestu Nejca VRŠIČA iz SD Trap Vitomarci in Žana PLOHLA iz SD Juršinci.

 

Več v rezultatih.

Podelitve za skupne uvrstitve v ligi bodo na zaključnem srečanju strelcev severne regije v mesecu maju.

Attachments:
Download this file (20160322_Bilten_RL.pdf)Končne lestvice regijske lige[29.03.16]1413 kB
Download this file (20160329_pionirji6.pdf)6.turnir pionirji, ml.pionirji in cicibani[29.03.16]992 kB
Joomla templates by a4joomla