01.03.2017

Najmlajše kategorije zaključile z regijsko ligo

V organizaciji SD Impol Slovenska Bistrica je bil izveden zadnji krog regijske lige za pionirje, mlajše pionirje in cicibane. Navedena kategorija tudi ima šest turnirjev, preostali le pet in bodo tekmovanja zaključili v petem krogu.

V kategoriji mlajši pionirji je bil najuspešnejši Žan PLOHL iz Juršincev z zadetimi 175 krogi. Luka RESNIK iz Ruš je bil drugi in Valter DRAŠLER iz Juršincev tretji. V kategoriji cicibanov/nk je bil najuspešnejši Gal POTRČ z rezultatom 177 zadetih krogov, sledita društvena sotekmovalca iz Ruš Maks BURIČ in Tina BURIČ. Ekipno so bili najboljši cicibani iz SD I.pohorski bataljon Ruše, drugi rezultat so dosegli ml.pionirji iz SD Juršinci in tretjega ml.pionirji iz Ruš.

 

V končnih rezultatih dobitnike medalj loči le krog razlike

Med pionirji je največ doseženih krogov zbral Jaka SGERM iz SD I.pohorski bataljon Ruše, na drugo mesto se je uvrstil Jan PINTER iz SD Impol in na tretje Nejc KLEMEN iz Ruš. Bolj napeto je bilo v kategoriji pionirk, kjer je po odštetem najslabšem rezultatu s krogom prednosti skupna zmagovalka Špela PODLESNIK pred Zalo JUNGER, obe SD I.pohorski bataljon Ruše in na tretjem mestu Urša TUŠEK iz SD FLV.

V ekipni konkurenci pionirjev in pionirk so zmagovalci člani ekipe SD Impol iz Sl.Bistrice, sledi ekipa pionirjev iz SD I.pohorski bataljon Ruše, na tretje mesto pa se je uvrstila ekipa pionirk iz istega društva.

 

Med mlajšimi pioirji je z malo večjo prednostjo zmagal Žan PLOHL iz SD Juršinci, med drugim in tretjim mestom pa je ponovno odločal krog prednosti. Uspešnejši je bil Aljaž ČEH VALENČAK iz SD Elektro Maribor, s tretjim mestom pa se bo kljub skupnemu višjemu številu doseženih krogov moral sprijazniti Valter DRAŠLER iz Juršincev. Nič manj napeto ni bilo med cicibani, saj je Gal POTRČ iz Ruš z zmago v zadnjem krogu pridobil toliko krogov, da je po odbitku najslabšega rezultata s krogom prednosti zmagal pred Tino BURIČ, prav tako iz Ruš. Tretje mesto je osvojil Nejc VRŠIČ iz SD Trap Vitomarci.

Ekipni zmagovalci lige so cicibani iz SD I.pohorski bataljon Ruše pred ekipo SD Juršinci in SD Svečina.

 

Več v rezultatih

 

Attachments:
Download this file (20170301_pionirji6.pdf)6.turnir pionirji, ml.pionirji, cicibani[01.03.2017 Impol]858 kB
Joomla templates by a4joomla