V Severni regiji že dvanajsto tradicionalno srečanje in razglasitev rezultatov

V petek, dne 12.05.2017 smo se v Svečini zbrali strelci, funkcionarji društev in ljubitelji strelkega športa na tradicionalnem srečanju strelk in strelcev Severne regije.

 

V regiji ob koncu zimske sezone v streljanju z zračnim orožjem organiziramo tradicionalno srečanje, tokratno je bilo že 12., zbralo pa se nas je okoli 80. Ob tej priložosti smo podelili pokale in medalje za tekmovalne dosežke sezone 2016/2017 v II. državni ligi puška sever, II. državni ligi pištola sever-severovzhod, regionalne lige  in regijskih prvenstev v letu 2017 za vse kategorije in discipline zračnega orožja. Letošnja udeležba je bila nekoliko okrnjena, saj niso bila zastopana vsa. Zelo žalostno pa je bilo, da iz društva z zelo veliko člani in tudi na sami podelitvi več dobljenih pokalov in medalj ni bilo nobenega predstavnika.

Udeležence je na koncu nagovoril predsednik SD Svečina g. Jože Majhenič, ki je ob 40.obletnici ustanovitve SD Svečina in krajši predstavitvi delovanja društva podelil zahvale za dolgoletno sodelovanje Zvezi strelskih društev Maribor, SD I.pohorski bataljon Ruše, SD Elektro Maribor in SD FLV Hotinja vas.

Joomla templates by a4joomla