Koordinacijski odbor Severne regije pri SZS je med 27. in 29.01.2020 izvedel izbirno tekmovanje v streljanju za PC Maribor, PC Podravje in PC Koroška. Tekmovanje se je izvedlo na strelišču SD Kidričevo v Kidričevem in SD Elektro v Mariboru. Tekmovanja se je udeležilo 130 tekmovalcev iz osnovnih ter srednjih šol.

Tekmovalci oz. ekipe, katere so se uvrstile v finale /11.03.2020 v Ljubljani/ so obarvani, o tem pa udeležene še posebej obvestimo. V prilogi sta biltena tekmovanja.

 

Izdelan tudi bilten tekmovanja osnovnih šol iz območja PC Maribor.

 

-----------------------------------------

Na podlagi koledarja šolskih športnih tekmovanj in dogovora med Zavodom za šport RS Planica ter SZS, bomo regijsko tekmovanje v streljanju z zračnim orožjem za osnovne in srednje šole iz območja PC Maribor (Maribor, Duplek, Rače - Fram, Starše, Pesnica, Kungota, Šentilj, Ruše, Lenart, Benedikt, Cerkvenjak, Sveta Ana, Hoče - Slivnica, Miklavž na Dravskem Polju, Lovrenc na Pohorju, Selnica ob Dravi), PC Podravje (Ptuj, Destrnik, Trnovska vas, Dornava, Gorišnica, Juršinci, Kidričevo, Majšperk, Videm, Zavrč, Ormož, Slovenska Bistrica, Sveti Andraž v Slovenskih Goricah, Žetale, Markovci, Hajdina, Oplotnica, Podlehnik) in PC Koroška (Radlje ob Dravi, Ribnica na Pohorju), izvedli med 27.01.2020 in 29.01.2020.

Tekmovanje se za osnovne šole in srednje šole s serijsko zračno puško izvede po časovnici za posamezno šolo v dneh 28. in 29.01.2020 na strelišču SD Elektro Maribor, Veselova ulica 6.

 

Tekmovanje za sredje šole z zračno puško (standard) in zračno pištolo se izvede 27.01.2020 na strelišču SD Kidričevo v Kidričevem po priloženi časovnici.

Joomla templates by a4joomla