16.04.2021 II.krog

Nadaljevanje lige brez dveh ekip

Z mesecem marcem, ko smo po skoraj petih mesecih tekmovalnega posta ponovno lahko pričeli s tekmovanji sta se ekipi SD Impol Slovenska Bistrica in SD Elektro Maribor odločili, da v ligi ne bosta sodelovali. Rezultati tekmovalcev obeh društev iz prvega kroga se brišejo.  V ligi so tako ostale tri ekipe, zato se izvede dvokrožni sistem po Bergerjevi lestvici, v vsakem krogu pa je ena ekipa prosta.

Drugi krog je bila prosta ekipa iz Kidričevega, ekipi SD Svečina in SD I.Pohorski bataljon pa sta tekmovali. Brez presenečenj so premočno slavili tekmovalci iz Ruš z doseženimi 1217,3 krogi. Posamezno je najboljši rezultat in 30 točk osvojila Nuša ŠPINDLER, sledi Zala JUNGER na drugem in Patrik JAKOPIČEK ( vsi 1PB) na tretjem mestu. V skupni razvrstitvi ekipno s po štirimi točkami oz. po eno ekipno zmago sta SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD Kidričevo, med posamezniki pa so v vodstvu tekmovalci SD Svečina, vendar z dvema nastopoma.

 

14.10.2020 I.krog

Enokrožni sistem dvobojev ekip

V severni regiji smo se odločili, da bomo tako, kot v I.državni ligi tudi v regiji izvajali tekmovanja po sistemu dvobojev. Sodeluje pet ekip, po dve ekipi se srečata na strelišču gostitelja, ena ekipa počiva. Prva prosta ekipa je bila SD I.Pohorski bataljon II, v Svečini je bila gost ekipa SD Kidričevo, pri Impolu v Slovenski Bistrici pa SD Elektro Maribor. Zmagovalca dvobojev sta bila SD Kidričevo in SD Elektro Maribor, ter v skupno bero ekipnih točk zabeležila po 2 točki. Rezultati posamezno se združijo v skupno preglednico in točkujejo po pravilniku.

Prvi zmagovalec in dobitnik 30 točk je Aleš PERNAT (KID) z rezultatom 404,5 kroga. Novi član Kidričevega Mark BERDNIK je dosegel drugi rezultat in Mitja VALENČAK (EMA) tretjega.

 

Priponke:
Prenesi to datoteko (20201014_II.DL_PU-1.krog.pdf)I.krog zračna puška[13.10.2020]436 kB
Prenesi to datoteko (20210416_II.DL_PU-2.krog.pdf)II.krog zračna puška[16.04.2021]229 kB
Joomla templates by a4joomla