25.03.2021

I.krog II.DL z zračno pištolo

Končno je napočil čas, da smo tudi z zračno pištolo pričeli s tekmovanji v II.državni ligi Severovzhod z ekipami dveh regij in sicer iz regije Severovzhod ekipa Tovarne sladkorja Ormož, ter Severne regije z ekipami SD Juršinci II, SK Ptuj II, SD 1.Pohorski bataljon Ruše II, in SD Svečina. Žal so tik pred pričetkom lige sodelovanje odpovedale ekipe ŠSD Murska Sobota, ŠD Črenšovci in SD Elektro Maribor, SD Impol Slovenska Bistrica pa ne izpolnjuje pogojev.

Po sistemu Bergerjeve lestvice so izžrebani pari dvobojev. V vsakem krogu tekmovanja bo ena ekipa prosta. Zmagovalna ekipa dvoboja dodatno dobi dve točki za zmago, posamezno pa se rezultati točkujejo po pravilniku glede na dosežen rezultat.

Ekipa SD Tovarne sladkorja Ormož (996 krogov) se je na prvi turnir morala odpraviti čisto na severno mejo h gostitelju SD Svečina (1059 krogov), kjer so morali priznati premoč domačinov. Drugi par pa so gostili Juršinčani (1059 krogov) ter bili prav tako uspešnejši od gostov SD 1.Pohorski bataljon Ruše (966 krogov). Ekipa SK Ptuj je bila prosta.

Posamezno je prvih trideset točk z rezultatom 367 krogov zabeležil David KEKEC (JUR). Drugo in tretje mesto sta osvojila tekmovalca SD Svečina Silvo KOSTANJŠEK s 358 krogi in Bojan FRAS s 356 krogi.

Priponke:
Prenesi to datoteko (20210325_II.DL_PI-krog1.pdf)II.DL Severovzhod pištola I.krog[25.03.2021]431 kB
Joomla templates by a4joomla