04.01.2022

Urška Hrašovec z zračno puško v vodstvu

Po treh krogih je v skupnem vodstvu Urška Hrašovec z dobrimi enajstimi krogi pred Nušo Špindler ter Simonom Potrčem, vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše. V skupnem vodstvu je tudi ekipa, katero sestavljajo ti trije tekmovalci.

V zadnjem krogu je bila najboljša Urška HRAŠOVEC (1PB) s 414,5 kroga, sledi Nuša ŠPINDLER (1PB) z zadetimi 412,9 kroga in na tretjem mestu Simon POTRČ (1PB) s 412,0 krogi. Ekipno 1PB-I, sledijo KID, 1PB-II, SVE in FLV.

 

30.12.2021

Ivan Kopše z najvišjim rezultatom

V zadnji tekmi tega leta so se pomerili v tretjem krogu člani s serijsko zračno puško. Najvišji rezultat 369 krogov je zadel Ivan KOPŠE (FLV), kateri tudi vodi v skupni razvrstitvi. Peter  GOLOB (SVE) je zadel za drugi rezultat 365 krogov in Matjaž DEBERŠEK (FLV) 352 krogov. Ekipno so bili najboljši strelci iz SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas.

 

Peter Golob in Ivan Kopše z zadetimi 185 krogi

V konkurenci veteranov s serijsko zračno puško sta identičen rezultat dosegla Peter GOLOB (SVE) in Ivan KOPŠE (FLV). 175 krogov Dušana ŠPINDLER (1PB) pa je bilo dovolj za tretje mesto. Ekipno so bili najboljši veterani iz Svečine.

 

23.12.2021

Gal Potrč s tretjo zaporedno zmago

Starejši deček Gal POTRČ (1PB) je z zadetimi 183.krogi dosegel že v tretje najboljši rezultat in tudi vodi v skupni razvrstitvi. Maša MIGLIČ (1PB) je z drugim rezultatom 174 krogov tudi na drugem mestu v skupni razvrstitvi, Timotej BERAS s tretjim rezultatom v tem krogu zaostaja v skupni razvrstitvi za drugim mestom pet krogov. Ekipno so bili od SD FLV Hotinja vas uspešnejši starejši dečki/ce iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

 

21.12.2021

Starejši dečki iz Juršincev odlično z zračno pištolo

Z odličnimi rezultati nadaljujejo starejši dečki iz SD Juršinci, saj so tokrat zadeli 515 krogov, kar je za 38 krogov bolje, kot so zadeli na državnem prvenstvu za zmago. Jan BRMEŽ ČELIGO je zadel 181 krogov in svoj rezultat iz DP povečal za 20 krogov. Milan KVAS je dosegel drugi in Nino ŠOŠTARIČ tretji rezultat.

 

14.12.2021

Z zračno pištolo tokrat najuspešnejši člani iz Ruš

Ekipi iz Ruš je v tretjem krogu le uspelo pridobiti na tekmo tudi Nikolo Raniloviča, ki je znatno prispeval k ekipni zmagi prve ekipe z doseženimi 1117. krogi. Krog manj je dosegla ekipa SD Juršinci, tretje uvrščena ekipa SK Ptuj je zadela 1111 krogov. Posamezno je bila s 383 krogi najuspešnejša Majda RAUŠL (PTU), Bojan FRAS (SVE) je zadel 380 krogov in Ludvik PŠAJD (JUR) 377 krogov.

Po treh krogih je v vodstvu Majda RAUŠL (PTU), Bojan FRAS (SVE) je drugi, tretji rezultat imata Sašo POROK (1PB) in David KEKEC (JUR). V ekipni razvrstitvi vodijo Juršinci pred Ptujem in Svečino.

 

Med veterani s pištolo Ludvik Pšajd s 191 krogi

Ludvik PŠAJD (JUR) je tokrat lepo ustrelil obe seriji, ter dosegel najvišji rezultat. Miroslav MOLEH (JUR) je bil s 185.krogi drugi in Jasmin BEGANOVIČ (SVE) z zadetimi 184 krogi tretji. Ekipno so bili najboljši veterani iz Juršincev, SD Svečina je dosegla drugi rezultat in SD Kidričevo tretjega.

Po treh krogih je s 556.krogi v vodstvu Miroslav MOLEH (JUR), s krogom zaostanka je drugi Peter GOLOB (SVE) in na tretjem mestu Ludvik PŠAJD (JUR) s 553. krogi. Ekipno je v vodstvu SD Svečina, pred SD Juršinci in SD Kidričevo.

 

30.11.2021

S serijsko zračno puško mladi iz Ruš zelo uspešno

Tretji krog lige so pričeli najmlajši s serijsko zračno puško. Zelo lepe in izenačene rezultate so dosegle deklice in dečki iz SD I.Pohorski bataljon Ruše, najboljša pa je bila Tara POTRČ s 181. krogi,  drugi rezultat 180 krogov pa sta zadela Klara KONEČNIK in Imram Hamzič. Ekipno so zadeli 541 krogov. V konkurenci mlajših dečkov-deklic so natopili samo trije tekmovalci iz Ruš, najboljši je bil Mai SIVEC. Med starejšimi dečki je bil najboljši Jan VUTE (1PB), sledita Vito ROGELJ in Anej RAJTMAJER, oba iz FLV. Nastopila je tudi ekipa iz FLV in zadela 420 krogov.

Skupni rezultati po treh krogih so v biltenu.

Joomla templates by a4joomla