05.04.2022

Z zračno puško končan predzadnji krog

Z manjšim zaostankom je bil izveden 4.krog RL z zračno puško. Tudi tokrat so dominirali tekmovalci iz Ruš, najuspešnejši je bil Simon POTRČ, po rezultatu pa sledita Nuša ŠPINDLER in Zala JUNGER. Obe ekipi iz Ruš sta bili boljši od tretje uvrščene ekipe SD Kidričevo.

Brez upoštevanega odbitka najslabšega rezultata je pred zadnjim krogom v vodstvu Urška HRAŠOVEC pred Simonom POTRČEM in Nušo ŠPINDLER.

 

22.02.2022

Ruše kar s tremi ekipami med najmlajšimi

Četrti krog lig med najmlajšimi je postregel z imeni novih tekmovalcev. Očitno je tekmovanje osnovnih šol pripomoglo, da sta SD FLV in SD 1PB pridobila nekaj novih strelcev, saj sta obe društvi nastopili z novimi ekipami, Ruše s celo dvema. Ekipno so prva tri mesta zasedli Rušani, četrto pa je pripadlo ekipi iz Hotinje vasi.

Posamezno  so med starejšimi dečki na prvih treh mestih iz SD FLV Hotinja vas, Timotej BERAS, Anej RAJTMAJER in Tai GOZNIK, ki imajo tudi ekipni rezultat. Med dečki-deklicami so uspešnejši tekmovalci iz Ruš, najvišji rezultat je zadela Tara POTRČ, sledita pa Imram HAMZIĆ in Klara KONEČNIK. Med mlajšimi dečki je zmagal novinec v ligi Rene ZAVEC pred Elmino MALKIĆ in Majem SIVEC, vsi 1PB Ruše.

Po štirih krogih imata enak rezultat 586 krogov Jan Vute (1PB) in Anej Rajtmajer (FLV), na tretjem mestu pa Vito Rogl (FLV) 557 krogov. V konkurenci dečkov ima Imram Hamzić prednost petih krogov pred Taro Potrč, na tretjem mestu pa že nekoliko zaostaja Klara Konečnik. Večja razlika v krogih je med mlajšimi dečki, kjer je v vodstvu Maj Sivec pred Farisom Patković in Elmino Malkić.

 

01.02.2022

Bojan Fras za krog razlike boljši od Majde Raušl

V članski konkurenci je Bojan FRAS (SVE) z rezultatom 384 krogov bil boljši od Majde RAUŠL (PTU), ki je zaostala za en krog. Tretji rezultat 375 krogov sta dosegla Valter DRAŠLER (JUR) in Matija POTOČNIK (PTU). Ekipno so bili najuspešnejši strelci iz SK Ptuj, pred SD Juršinci in SD Svečina.

Po štirih krogih je s prednostjo treh krogov v vodstvu ekipa SK Ptuj pred SD Juršinci. SD Svečina na tretjem mestu za drugo uvrščeno ekipo zaostaja 9 krogov. Posamezno je v vodstvu Majda Raušl pred Bojanom Frasom in Sašom Porok.

 

S pištolo med veterani najbolje kaže SD Juršinci

V skupni razvrstitvi sta posamezno na prvih dveh mestih Juršinčana Miroslav Moleh in Ludvik Pšajd, med njima pa je le krog razlike. Na tretjem mestu Peter Golob zaostaja šest točk. Tudi ekipno so v vodstvu Juršinčani pred Svečinčani in veterani iz Kidričevega.

V zadnjem krogu lige je bil najuspešnejši Ludvik PŠAJD (JUR) s 187 krogi, drugi rezultat krogov je zadel Miroslav MOLEH (JUR) in tretjega, 184 krogov Zlatko KOSTANJEVEC (PTU). Ekipno so bili najboljši veterani iz SD Juršinci pred SD Svečina in SD Kidričevo.

 

27.01.2022

S serijsko puško člani najboljša Špindler in Kopše

V članski konkurenci sta s serijsko puško največ 362 krogov zadela Dušan ŠPINDLER (1PB) in Ivan KOPŠE (FLV). 358 krogov je za tretji rezultat zadel Peter GOLOB (SVE). Ekipno so bili najuspešnejši člani SD Franc Lešnik Vuk pred SD Svečina in SD I.Pohorski bataljon Ruše.

V skupni razvrstitvi je po štirih krogih v vodstvu Ivan Kopše (FLV) pred Petrom Golobom (SVE) in Dušanom Špindler (1PB). Skupna ekipna razvrstitev je enaka današnji tekmi FLV - SVE - 1PB.

 

SD Svečina z veteransko ekipo v vodstvu

Po štirih krogih ima ekipa veteranov iz Svečine s serijsko zračno puško pred zadnjim krogom solidno prednost pred ekipo Franc Lešnik Vuk na drugem mestu in ekipo iz Ruš na tretjem. Četrto uvrščena ekipa SD Kidričevo pa je možnost za osvojitev pokala že zapravila. Posamezno je v najboljšem položaju Ivan KOPŠE (FLV) s tremi krogi prednosti pred Petrom GOLOBOM (SVE). Tretje mesto drži Dušan ŠPINDLER (1PB).

Sicer se je v tem krogu ponovno izkazal Ivan KOPŠE (FLV) z zadetimi 181 krogi, po 179 krogov pa sta zadela Dušan ŠPINDLER (1PB) in Peter GOLOB (SVE). Ekipno so bili najboljši veterani iz Svečine s štirimi krogi prednosti pred drugouvrščeno ekipo iz Hotinje vasi. Tretjeuvrščena ekipa iz Ruš pa je zaostala že za dvajset krogov.

 

06.01.2022

Tekmovalcem s pištolo se je pridružil Miha Fras

Novi tekmovalec s pištolo, starejši deček Miha FRAS (SVE) je že na prvi tekmi pokazal, da zna zadeti, ter v kolikor bo zadevo vzel resno se ni bati, da po nekaj letih rezultatsko dohiti očeta Bojana. Sicer pa je v četrtem krogu bil najuspešnejši Milan KVAS z zadetimi 168.krogi, sledi Nino ŠOŠTARIČ s 166.krogi in Jan BRMEŽ ČELIGO vsi SD Juršinci z 165.krogi.

V skupni razvrstitvi za dva kroga vodi Milan Kvas pred Janom Brmež Čeligom, tretje mesto pa zaseda Nino Šoštarič.

 

06.01.2022

Ekipa st.dečkov/deklic iz Ruš tokrat z malo slabšim rezultatom

V četrtem krogu regijske lige z zračno puško so še naprej uspešni starejši dečki in deklice iz Ruš, saj dosegajo dobre rezultate. Ekipno so zadeli 510 krogov, kar je sicer najslabši rezultat v tej sezoni, vendar prepričljivo vodijo pred ekipo SD FLV Hotinja vas.

Posamezno je tudi v četrto najboljši Gal POTRČ (1PB) z zadetimi 184.krogi, na drugo mesto se je tokrat vrinil Timotej BERAS (FLV) z zadetimi 170 krogi in na tretje mesto Florjan KLEMENČIČ (1PB) z zadetimi 167.krogi

Joomla templates by a4joomla