17.11.2022 Zračna pištola starejši dečki

V prvem krogu lige je z zračno pištolo zmagal Miha FRAS (PRO) z zadetimi 177-krogi. Miha MOČNIK in Mai PAK, oba JUR) sta dosegla drugi in tretji rezultat. Ekipno so bili boljši iz SD Juršinci pred SD Proarmis.

 

17.11.2022 Zračna puška starejši dečki/deklice

Z doseženim odličnim rezultatom 192 krogov je bila najboljša Tara POTRČ (1PB). Za 10 krogov je na drugem mestu zaostala Klara KONEČNIK (1PB), tretji rezultat pa je ustrelil Anej RAJTMAJER (FLV). Ekipno so bili Rušani boljši od tekmovalcev iz Hotinje vasi.

 

15.11.2022 Zračna puška

Z zračno puško v regijski ligi tri kategorije

Ob zadostnem številu tekmovalcev posamezne starostne kategorije so v regijski ligi ob starejših dečkih še tri skupine in sicer kadeti letnik 2006-2007, mladinci 2003-2005 in člani. V konkurenci članov je bil najboljši z rezultatom 417,2 kroga Simon POTRČ (1PB), med mladinci Zala JUNGER (1PB) in med kadeti Vita JAKŠE (1PB). Ekipno so povedli tekmovalci SD I.Pohorski bataljon Ruše, pred SD Kidričevo in SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas.

 

08.11.2022 Zračna pištola člani in veterani

 V članski konkurenci zmaga Bojana Frasa

V konkurenci članov/članic je najvišji rezultat 384 krogov dosegel Bojan FRAS (PRO). Za tri kroge je na drugem mestu zaostal Miroslav MOLEH (JUR), tretji rezultat pa je dosegel Nenad VIGNJEVIĆ (PRO). Ekipno so bili najboljši tekmovalci iz SD Proarmis. V starostni konkurenci mladincev in kadetov je bil najboljši Valter DRAŠLER (JUR).

 

Med veterani ekipno najboljši SD Kidričevo

Ekipa veteranov SD Kidričevo je na prvem mestu za dva kroga ugnala drugouvrščene veterane iz Svečine. Ekipa veteranov iz Juršincev je dosegla tretji rezultat. Posamezno je bil najboljši Nenad VIGNJEVIĆ (PRO) pred Miroslavom MOLEHOM (JUR) in Matevžem MOHORKO (KID).

 

 

20.10.2022 Serijska zračna puška člani/članice

Po dveh letih odsotnosti ekipa SD Impola z najboljšim rezultatom

V članski konkurenci je s serijsko zračno puško najvišji rezultat zadel Peter GOLOB (SVE). S krogom zaostanka je bila druga Alenka BABIČ (SVE), tretji rezultat pa je dosegel Boštjan VIDMAR (ISB). Ukipno so bili najboljši člani iz SD Impol Slovenska Bistrica, sledijo iz SD Svečina in SD FLV Hotinja vas.

 

20.10.2022 Serijska zračna puška veterani/veteranke

Babičeva in Golob z najvišjim rezultatom

V konkurenci veteranov in veterank sta najboljši rezultat dosegla Alenka BABIČ in Peter GOLOB (oba SVE), tretjega pa Ivan KOPŠE (FLV). Ekipno so bili najboljši veterani iz Svečine, sledijo veterani iz Slovenske Bistrice in s tretjim rezultatom veterani iz Hotinje vasi.

 

18.10.2022 serijska puška mladi

Gjuro Žak z najboljšim rezultatom

V konkurenci dečkov in deklic z naslonom je najvišji rezultat 182 krogov dosegel Gjuro Žak (1PB). Agata Glavan Čander (FLV) sledi z 178 zadetimi krogi in Sašo Brbre (ISB) z 172 krogi. Med mlajšimi dečki je bil najuspešnejši Maj Sivec (1PB). Ekipno so bili najuspešnejši mlajši dečki SD I.Pohorski bataljon Ruše II, pred SD Impol Slovenska Bistrica in SD FLV Hotinja vas.

Starejši dečki so nastopili trije, najboljši je bil Matic Brbre (ISB).

 

19.10.2022

S prvim krogom so tekmovanje v regijski ligi pričeli najmlajši s serijsko zračno puško. Po prvih poizvedovanjih je kazalo zelo slabo, saj je edino SD I.Pohorski bataljon Ruše imel sedem napovedanih tekmovalcev. Tik pred zdajci se je tudi SD Impol javil in udeležil s šestimi tekmovalci ter SD Franc Lešnik Vuk s petimi. SD Svečina je pričela z enim. Ker se nekateri tekmovalci čisto novi z nekaj treningi tudi kakšnih dobrih rezultatov od njih ni pričakovati, so pa že okusili tekmovalni naboj.

 

Joomla templates by a4joomla