09.03.2023 V.krog

 

Bojan Fras zmagovalec lige

 

S petim krogom dvobojev ekip in tekmovanju posameznikov se je zaključila II.DL pištola Sever. Vseh šest ekip se je ob 18. uri na treh streliščih podalo v boj za najboljši rezultat. Na strelišču v Svečini, kjer je bila tudi končna razglasitev rezultatov sta se pomerili prvouvrščeni ekipi SD Proarmis in SD Svečina. V dvobojih ekip so slavili SD Proarmis, SK Ptuj in SD Impol. Novih 30.točk v posamezni razvrstitvi je dosegel Bojan FRAS (PRO), drugi rezultat je dosegel Nenad VIGNJEVIĆ (PRO) in tretjega Franc ŠROK (SVE).

 

Zmagovalec II.DL Sever s pištolo je Bojan FRAS (PRO) s 120-točkami. Srebrno medaljo je osvojil Nenad VIGNJEVIĆ (PRO) s 104-točkami in bronasto medaljo Franc ŠROK (SVE) z 80-točkami. Ekipa SD Proarmis je z 40-točkami osvojila pokal za prvo mesto, SD Svečina II je z 28-točkami druga in SD Impol Slovenska Bistrica s 24-točkami tretja. Sledijo SK Ptuj II z 19-točkami, SD Kidričevo II z 14-točkami in SD I.Pohorski bataljon Ruše z 10-točkami.

 

 

05.01.2022 IV.krog

SD Proarmis povečuje vodstvo

Po štirih krogih II.DL pištola je SD Proarmis s popolnim izkupičkom točk za najboljši rezultat in točkami za zmago v prepričljivem vodstvu pred drugouvrščeno ekipo SD Svečina. SD Impol Slovenska Bistrica, SK Ptuj, SD Kidričevo in SD I.Pohorski bataljon Ruše pa so uvrščene nadalje. V vodstvu je še naprej Bojan Fras pred Nenadom Vignjevićem in Bojanom Jelen, vsi SD Proarmis. V tem krogu je bil ponovno z 380-krogi najboljši Bojan FRAS (PRO) pred društvenim sotekmovalcem Nenadom VIGNJEVIĆEM, razlika med njima pa je bila šest krogov. Tretji rezultat je dosegel Zlatko KOSTANJEVEC (PTU). SD Proarmis, SK Ptuj in SD Svečina so bile najboljše ekipe po rezultatu, zmagale pa so tudi v medsebojnih dvobojih.

 

 

08.12.2022 III.krog

Fras s popolnim izkupičkom 90-točk

Po treh turnirjih in treh zmagah je v skupnem vodstvu Bojan FRAS (PRO). V tretjem krogu je zadel 378 krogov, kar je nekaj manj kot pretekli turnirji, tokrat pa je streljal na papirnate tarče. Drugo mesto je osvojil Nedad VIGNJEVIČ in tretje Bojan JELEN, oba tudi iz SD Proarmis.  Ekipno so zmagali SD Proarmir pred SD Kidričevo in SD Svečina.

 

 

10.10.2022  II.krog

Bojan Fras tokrat z rezultatom 387 krogov

Najvišji rezultat z zadetimi 387 krogi je dosegel Bojan FRAS (PRO). Tudi naslednja najboljša rezultata sta šla tekmovalcem Proarmisa in sicer drugi Nenadu VIGNJEVIĆU in tretji Bojanu JELEN. Ob najboljšem ekipnem izkupičku so dosegli so tudi ekipno zmago proti SK Ptuj. Zmago sta zabeležili še ekipi SD Svečina proti nepopolni ekipi Kidričevega in SD Impol proti SD I.Pohorski bataljon Ruše.

Posamezno je s 60-točkami v vodstvu Fras, ter ekipa Proarmisa.

 

(Ekipi ISB- 1PB) 

27.10.2022  I. krog

Novinci v ligi, SD Proarmis s premočno zmago

V II.DL pištola Sever smo tako kot preteklo leto, tekmovanje pričeli z dvoboji, v katerih se bo vsaka ekipa srečala z vsako. Prvi krog je že pokazal znatno premoč ekipe SD Proarmis, ki se je letos pridružila tekmovanju. Okrepljeni z dvema novima tekmovalcema Nenadom Vignjevićem in Bojanom Frasom, ki sta prestopila iz CČM oz. SVE so zadeli 1107 krogov ter tako za najboljši rezultat dobili 6 točk in še za zmago 2 točki. Zmaga v dvoboju s Ptujem in drugo mesto po rezultatu je pripadlo dve sezoni pavzirajoči ekipi SD Impol Slovenska Bistrica. Tretji rezultat je dosegla poražena ekipa SK Ptuj.

Posamezno je zmagal Bojan FRAS (PRO) s 382 zadetimi krogi, sledi Nenad VIGNJEVIĆ (PRO) s 372 krogi in s tretjim rezultatom Jan GAŠPARIČ (KID), ki je zadel 360 krogov.

Joomla templates by a4joomla