24.01.2023 IV.krog

Povratek Klavdije Pufič

Po kar nekaj časa trajajoči odsotnosti se je z dobrim rezultatom na strelišče vrnila Klavdija PUFIČ FRIC (FLV) ter z rezultatom 405,6 kroga dosegla drugi rezultat. Najboljša je bila Zala JUNGER (1PB) z rezultatom 406,7 kroga, tretji rezultat pa je dosegla Lana MIUC ZELKO (1PB). Ekipno sta v dvobojih slavili SD I.Pohorski bataljon Ruše, ki je imel tudi najboljši rezultat in SD FLV Hotinja vas z drugim skupnim rezultatom. Poraženca SD Impol je dosegel tretji in SD Svečina četrti rezultat.

V skupni razvrstitvi posamezno je še vedno v vodstvu Patrik Jakopiček (1PB) pred Lano Miuc Zelko (1PB) in Galom POTRČEM (1PB). Ekipno vodijo tekmovalci iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

 

27.12.2022 III.krog

Jakopiček v vodstvu II. DL

V II.DL puška je s prednostjo 19-točk v vodstvu Patrik JAKOPIČEK pred Vito JAKŠE in Lana MIUC ZELKO, vsi iz SD I.Pohorski bataljon Ruše. Iz istega društva so bili tudi v tem krogu najboljši trije in sicer Patrik JAKOPIČEK, Zala JUNGER in Lana MIUC ZELKO. Ekipno je bila najboljša SD I.Pohorski bataljon Ruše z zmago v dvoboju proti SD Franc Lešnik Vuk, ekipa SD Svečina pa se je z zmago proti SD Impol uvrstila na tretje mesto.

 

06.12.2022 II.krog

Zmaga Benjamina Jodl

V drugem kroguje z rezultatom 406,2 kroga zmaga in 30 točk pripadlo Benjaminu JODL (1PB). Iz istega društva prihajata tudi drugouvrščeni Patrik JAKOPIČEK in tretja Vita JAKŠE. Dvoboj 1PB-SVE je dobila ekipa iz Ruš, ISB - FLV pa domačini iz Slovenske Bistrice. Ekipno so najboljši rezultat dosegli SD I.Pohorski bataljon Ruše, sledi SD Impol Slovenska Bistrica in SD Svečina.

 

15.11.2022 I.krog

SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD FLV Hotinja vas do prvih ekipnih zmag

V severni regiji bomo s štirimi ekipami izvajali II.državno ligo zračna puška po dvokrožnem sistemu dvobojev. Domačini v Rušah so premagali ekipo SD Impola, v Svečini pa so gostje iz ekipe FLV bili uspešnejši od domačinov. Zmagovalni ekipi sta dobili tudi dodatno dve točki za zmago. Posamezno je bil najuspešnejši Patrik JAKOPIČEK z rezultatom 408,5 kroga, sledita pa Benjamin JODL in Zala JUNGER, vsi iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

Joomla templates by a4joomla