14.03.2023 VI.krog

V dvobojih zmaga za SD I.Pohorski bataljon Ruše in Impol

V zadnjem krogu dvobojev ekip z zračno puško sta zmagi odnesla gostitelja dvobojev Ruše in Slovenska Bistrica. Posamezno najboljši rezultati so prav tako šli v Ruše. Zala JUNGER je bila boljša od Gala POTRČ in Lane MIUC ZELKO.

V skupni razvrstitvi je zmagala s 136 točkami Zala JUNGER (1PB). Srebrno medaljo je osvojil Patrik JAKOPIČEK s 129.-točkami in bronasto Lana MIUC ZELKO s 115-točkami. Ekipno je zmagala SD I.Pohorski bataljon Ruše II, pred SD FLV Hotinja vas II. Tretje uvrščena ekipa SD Impol Slovenska Bistrica pa ima pogoj za kvalifikacije za I.B državno ligo. Četrto mesto je osvojila ekipa SD Svečina.

 

21.02.2023 V.krog

SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD FLV Hotinja vas zmagovalca dvobojev ekip

Svečinčani so gostili vodilno ekipo iz Ruš, katera je tudi tokrat prepričljivo zmagala v dvoboju ter tudi dosegla najboljši ekipni rezultat. V drugem dvoboju pa so strelci iz SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas gostili tekmovalce Impola iz Slovenske Bistrice. Zmaga je pripadla domačinom, tokrat pa se je ekipi pridružila po odsotnosti zaradi porodniške tudi Teja Razboršek. Posamezno je zmagala Klavdija PUFIČ FRIC (FLV) pred Zalo JUNGER (1PB) in Benjaminom JODL (1PB).

V skupni razvrstitvi pred zadnjim krogom lige je v vodstvu Patrik Jakopiček, sledita Lana Miuc Zelko in Zala Junger, vsi 1PB Ruše, vendar pa se ob neupoštevanju najslabših točk še lahko kaj spremeni. V kolikor vse ekipe v zadnjem krogu nastopijo je tudi tu vrstni red že znan, v vodstvu je SD I.Pohorski bataljon Ruše, sledijo SD FLV Hotinja vas, SD Impol Slovenska Bistrica in SD Svečina.

 

24.01.2023 IV.krog

Povratek Klavdije Pufič

Po kar nekaj časa trajajoči odsotnosti se je z dobrim rezultatom na strelišče vrnila Klavdija PUFIČ FRIC (FLV) ter z rezultatom 405,6 kroga dosegla drugi rezultat. Najboljša je bila Zala JUNGER (1PB) z rezultatom 406,7 kroga, tretji rezultat pa je dosegla Lana MIUC ZELKO (1PB). Ekipno sta v dvobojih slavili SD I.Pohorski bataljon Ruše, ki je imel tudi najboljši rezultat in SD FLV Hotinja vas z drugim skupnim rezultatom. Poraženca SD Impol je dosegel tretji in SD Svečina četrti rezultat.

V skupni razvrstitvi posamezno je še vedno v vodstvu Patrik Jakopiček (1PB) pred Lano Miuc Zelko (1PB) in Galom POTRČEM (1PB). Ekipno vodijo tekmovalci iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

 

27.12.2022 III.krog

Jakopiček v vodstvu II. DL

V II.DL puška je s prednostjo 19-točk v vodstvu Patrik JAKOPIČEK pred Vito JAKŠE in Lana MIUC ZELKO, vsi iz SD I.Pohorski bataljon Ruše. Iz istega društva so bili tudi v tem krogu najboljši trije in sicer Patrik JAKOPIČEK, Zala JUNGER in Lana MIUC ZELKO. Ekipno je bila najboljša SD I.Pohorski bataljon Ruše z zmago v dvoboju proti SD Franc Lešnik Vuk, ekipa SD Svečina pa se je z zmago proti SD Impol uvrstila na tretje mesto.

 

06.12.2022 II.krog

Zmaga Benjamina Jodl

V drugem kroguje z rezultatom 406,2 kroga zmaga in 30 točk pripadlo Benjaminu JODL (1PB). Iz istega društva prihajata tudi drugouvrščeni Patrik JAKOPIČEK in tretja Vita JAKŠE. Dvoboj 1PB-SVE je dobila ekipa iz Ruš, ISB - FLV pa domačini iz Slovenske Bistrice. Ekipno so najboljši rezultat dosegli SD I.Pohorski bataljon Ruše, sledi SD Impol Slovenska Bistrica in SD Svečina.

 

15.11.2022 I.krog

SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD FLV Hotinja vas do prvih ekipnih zmag

V severni regiji bomo s štirimi ekipami izvajali II.državno ligo zračna puška po dvokrožnem sistemu dvobojev. Domačini v Rušah so premagali ekipo SD Impola, v Svečini pa so gostje iz ekipe FLV bili uspešnejši od domačinov. Zmagovalni ekipi sta dobili tudi dodatno dve točki za zmago. Posamezno je bil najuspešnejši Patrik JAKOPIČEK z rezultatom 408,5 kroga, sledita pa Benjamin JODL in Zala JUNGER, vsi iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

Joomla templates by a4joomla