06.12.2022 zračna puška

V vseh treh kategorijah zmaga za strelce iz Ruš

V članski konkurenci je zmagala Urška HRAŠOVEC pred Simonom POTRČEM in Benjaminom JODLOM, vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše, katerih ekipa je tudi osvojila prvo mesto. Drugo mesto ekipno so osvojili strelci iz Kidričevega in tretje mesto SD Impol Slovenska Bistrica. Med mladinkami je bila najboljša Zala JUNGER (1PB) pred Enejem EKARTOM (FLV) in Jurijem HROVATOM (ISB). Prve štiri uvrstitve v konkurenci kadetov gredo v Ruše, najboljša je bila Vita JAKŠE pred Galom POTRČEM in Lano MIUC ZELKO.

 

01.12.2022 zračna puška starejši dečki/ce

Tara Potrč tudi v drugo z najvišjim rezultatom

Po osvojenem prvem mestu na zadnjem turnirju lige mladih je tokrat Tara POTRČ (1PB) s 190-zadetimi krogi bila najboljša tudi v regiji. Drugi rezultat je dosegla Klara KONEČNIK (1PB),  tretjega pa Anej RAJTMAJER (FLV) in Imram HAMZIĆ (1PB). Ekipno so bili najboljši iz SD 1.Pohorski bataljon Ruše.

 

01.12.2022 zračna pištola starejši dečki

Mai Pak z odličnim rezultatom

Mai PAK (JUR) je zadel 184 krogov, kar je celo dva kroga več od aktualnega državnega rekorda v konkurenci starejših dečkov, katerega ima v lasti njegov starejši društveni kolega Drašler. Drugi rezultat je dosegel Miha FRAS (PRO) in tretjega Miha MOČNIK (JUR). Ekipno so SD Juršinci dosegli 505 krogov, ekipa Proarmisa pa 479 krogov.

 

29.11.2022 zračna pištola

V članski konkurenci najuspešnejša ekipa SD Proarmis

Zmaga članske ekipe SD Proarmis pred SD Juršinci in SD I.Pohorski bataljon Ruše. Posamezno druga zmaga k Bojanu FRASU (PRO). Majda RAUŠL (PTU) je dosegla drugi rezultat in Miroslav MOLEH (JUR) tretjega. Med mladinci je bil najuspešnejši Valter DRAŠLER (JUR), ter za sabo po rezultatu najboljših treh pustil Lana BREZNIKA (PTU) in Milana KVASA (JUR).

 

V konkurenci veteranov najboljša ekipa SD Svečina

Posamezno je najvišji rezultat dosegel Miroslav MOLEH (JUR), sledita Matevž MOHORKO (KID) in Nenad VIGNJEVIĆ (PRO). Ekipno so največ zadeli veterani SD Svečina, sledijo SD Juršinci in SD Kidričevo.

 

24.11.2022 serijska zračna puška člani

Zmaga za Alenko Babič

V drugem krogu je s serijsko zračno puško najvišji rezultat 367 krogov zadela Alenka BABIČ (SVE). Tri kroge manj je zadel Boštjan VIDMAR (ISB), tretji rezultat pa Leopold ŽIGART (ISB). Ekipno so bili najboljši iz SD Svečina pred SD Impol Slovenska Bistrica in SD FLV Hotinja vas.

 

24.11.2022 serijska zračna puška veterani

SD Svečina najboljša med veterani

Med veterani je ekipna zmaga pripadla SD Svečina, drugi rezultat so dosegli iz ekipe SD Impol Slovenska Bistrica in tretjega iz SD I.Pohorski bataljon Ruše. Posamezno je zmagala Alenka BABIČ (SVE) pred Leopoldom ŽIGARTOM (ISB) in Ivanom KOPŠE (FLV).

 

22.11.2022 - serijska zračna puška mladi

V 2.krogu regijskih lig je med starejšimi dečki najboljši rezultat dosegel Matic BRBRE (ISB). Med dečki/deklicami je bil najboljši Gjuro ŽAK (1PB) ter med mlajšimi deklicami/dečki Elmina MALKIĆ (1PB). Ekipno so zmagali dečki SD I.Pohorski bataljon Ruše.

Joomla templates by a4joomla