27.12.2022 Zračna puška

Priloga

 

22.12.2022 Serijska zračna puška člani

 

Priloga 2x

 

20.12.2022 Serijska zračna puška mladi

Agata Glavan Čander najboljša med dečki/deklicami

 

V konkurenci dečkov in deklic je bila najboljša s 182 zadetimi krogi Agata GLAVAN ČANDER (FLV). Vid PRESKER (ISM) je bil drugi in Žak GJURO (1PB) tretji. Med mlajšimi dečki-deklicami je bila najboljša Elmina MALKIĆ (1PB) pred Farisom PATKOVIĆEM (1PB) in Lanom ROZMANOM (PRO). Ekipno so bili najboljši strelci iz SD Impol Slovenska Bistrica pred SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD FLV Hotinja vas. Med starejšimi dečki je največ zadel Matic BRBRE (ISB).

 

15.12.2022 Zračna pištola starejši dečki

Mai Pak prevzel skupno vodstvo

Mai PAK (JUR) je z sedmimi krogi prenosti prevzel skupno vodstvo pred Mihom FRAS (PRO). Miha MOČNIK (JUR) je tretji. V zadnjem krogu je bil najboljši Mai PAK (JUR) z 178 krogi, Miha FRAS (PRO) je zadel 171 krogov in Miha MOČNIK (JUR) 170 krogov.

 

 

15.12.2022  Zračna puška starejši dečki/ce

Mlade rušanke ponovno najboljše

Tokrat z malo slabšim rezultatom je bila ponovno najboljša Tara POTRČ (1PB) pred klubsko kolegico Taro KONEČNIK. Tretji rezultat je zabeležil Anej RATMAJER (FLV). V posamezni razvrstitvi po treh krogih so na prvih mestih v enaki razvrstitvi današnji najboljši.

 

13.12.2022 Zračna pištola - člani

Drugi in tretji rezultat dosegli Suljićeva in Raušlova

Tudi v tretje je najvišji rezultat, tokrat 385 krogov dosegel Bojan FRAS (PRO). Sledita pa članici Sabina SULJIĆ (1PB) in Majda RAUŠL (PTU) z doseženimi 375 krogi. Ekipno so bili najboljši strelci iz SD Proarmis, sledijo iz SD I.Pohorski bataljon Ruše in SD Juršinci. Tudi v skupni razvrstitvi so po treh krogih na vrhu navedene tri ekipe. Posamezno vodi Fras Bojan (PRO), sledi Miroslav MOLEH (JUR) in Majda RAUŠL (PTU).

 

Mohorko in Pšajd najboljša med veterani

Najvišji rezultat 185 krogov sta tokrat zadela Matevž MOHORKO (KID) in Ludvik PŠAJD (JUR), s krogom manj pa je tretji rezultat dosegel Miroslav MOLEH (JUR). Ekipno so bili najuspešnejši veterani iz Juršincev, pred Svečinčani in Kidričani. Posamezno je po treh krogih v vodstvu Matevž MOHORKO (KID) pred Miroslavom MOLEHOM (JUR) in Nenadom VIGNJEVIĆEM (PRO). Ekipno pa so s prednjostjo desetih krogov v vodstvu veterani SD Svečina pred SD Juršinci. Na tretjem mestu je ekipa SD Kudričevo.

 

 

Joomla templates by a4joomla