31.01.2023 zračna pištola

Ekipa Proarmisa z visokim rezultatom

Vsi člani ekipe SD Proarmis so streljali zelo dobro ter dosegli do sedaj najvišji rezultat v ligi 1133 krogov. Drugi rezultat je imela ekipa SK Ptuj in tretjega SD Juršinci. Posamezno je ponovno najuspešnejši Bojan FRAS (PRO) s 383 krogi, sledi Majda RAUŠL (PTU) s 380 krogi, tri kroge manj pa so zadeli POROK, MOLEH in VIGNJEVIĆ. Pri mladincih je bil najboljši Lan BREZNIK (PTU), sledita Valter DRAŠLER in Jan BRMEŽ ČELIGO, oba JUR.

V skupni ravrstitvi vodi Fras pred Raušlovo in Molehom. Pri mladincih je v vodstvu Drašler.

 

Pri veteranih v skupnih rezultatih na tesno

Le krog razlike v skupnem rezultatu je trenutno med vodilnim Miroslavom Moleh (JUR) in Nenadom Vignjevićem (PRO). Tretji je Matevž Mohorko. V tem krogu lige je bil najuspešnejši Nenad VIGNJEVIĆ (PRO), sledita Miroslav MOLEH (JUR) in Peter GOLOB (SVE). Ekipno so bili najboljši veterani SD Svečina, pred SD Juršinci in SD Kidričevo.

 

26.01.2023 zračna pištola mladi

Starejši dečki iz Juršincev z rezultati v višini rekordov

Ekipa starejših dečkov iz Juršincev je v tem krogu zabeležila zelo visoke rezultate, ter v kolikor bodo s tem tempom nadaljevali, lahko že v naslednjem krogu državne lige pričakujemo nove državne rekorde, saj je tako ekipni (508), kakor posamezni (182) presežen. Z 184 krogi je bil najboljši Mai PAK (JUR), 182 krogov je zadel Miha MOČNIK (JUR) in 171 krogov Miha FRAS (PRO). Ekipa Juršincev je zadela 519 krogov, SD Proarmis 479.

V skupni razvrstitvi z 20 krogi prednosti vodi Pak pred Frasom, za nadaljna dva kroga pa zaostaja Močnik.

 

26.01.2023 zračna puška mladi

Tara Potrč v skupnem vodstvu

Tara POTRČ (1PB) je z najvišjim rezultatom 187 krogov tudi močno povečala vodstvo v skupni razvrstitvi. Na današnji tekmi drugouvrščeni Imram HAMZIĆ (1PB) je v skupni uvrstitvi tretji, druga v skupni razvrstitvi Klara KONEČNIK pa je bila danes tretja. Ekipno so nastopili samo iz SD I.Pohorski bataljon Ruše.

 

24.01.2023 zračna puška

 Urška Hrašovec z najboljšim rezultatom

Po odličnem streljanju na dveh ISSF GP, na zadnjem v Osijeku z uvrstitvijo v finale je Urška HRAŠOVEC tudi v regijski ligi dosegla najboljši rezultat. Drugega je dosegel Simon POTRČ in tretjega Nuša ŠPINDLER , vsi SD I.Pohorski bataljon Ruše. Med mladinci je bila najboljša Zala JUNGER ter kadeti Lana MIUC ZELKO, obe 1PB. Ekipno so bili najboljši strelci iz Ruš, drugi rezultat do dosegli strelci SD Kidričevo in tretjega iz ekipe FLV Hotinja vas.

Pred zadnjim turnirjem in odbitkom krogov je v vodstvu  pri članih Urška Hrašovec, pri mladincih Zala Junger in kadetih Lana Miuc Zelko.

 

19.01.2023 serijska zračna puška

Vidmar, Golob in Žigart z rezultatom 364 krogov

V četrtem krogu so se na vrhu z najvišjim rezultatom 364 krogov dokazali kar trije strelci in sicer Boštjan VIDMAR (ISB), Peter GOLOB (SVE) in Leopold ŽIGART (ISB). Ivan KOPŠE (FLV) je zadel krog manj. Ekipno so bili najuspešnejši tekmovalci SD Impol Slovenska Bistrica, ekipi SD Svečina ter SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas pa sta imeli enak rezultat. V skupni razvrstitvi sta ekipi SD Svečina in SD Impol z enakim rezultatom na vrhu lestvice, tretji rezultat ima ekipa SD Franc Lešnik Vuk. V razvrstitvi posameznikov je le nekaj krogov razlike, v vodstvu pa je Boštjan Vidmar pred Leopoldom Žigartom (oba ISB) in Ivanom Kopšetom (FLV).

 

Ekipa veteranov SD Svečina v vodstvu

Leopold ŽIGART (ISB) je z rezultatom 185 krogov bil boljši od drugouvrščenega Petra GOLOB (SVE), ki je zadel krog manj. Tretji rezultat 181 krogov je dosegel Ivan KOPŠE (FLV). Ekipno so bili najboljši veterani iz Svečine, sledijo Slovenska Bistrica in Hotinja vas. V skupni razvrstitvi je v vodstvu Leopold Žigart (ISB), dva kroga manj ima Peter Golob (SVE) še dva manj pa na tretji poziciji Ivan Kopše (FLV). V ekipni razvrstitvi je z lepo prednostjo v vodstvu SD Svečina pred SD Impol Slovenska Bistrica in SD Franc Lešnik Vuk Hotinja vas.

 

17.01.2023 serijska zračna puška mladi

Presker in Patković z najboljšim rezultatom

V konkurenci dečkov in deklic sta najvišji rezultat 178 krogov zadela Vid PRESKER (ISB) in Emrah PATKOVIĆ (1PB). Rene ZAVEC (1PB) je dosegel tretji rezultat. V skupni razvrstitvi po 4.krogu je v vodstvu Gjuro Žak (1PB), sledi Agata Glavan Čander (FLV) in Vid Presker (ISB). Med mlajšimi dečki-deklicami je bila najboljša Elmina MALKIĆ, sledita Faris PATKOVIĆ (oba 1PB) in Taj MATJAŽ (FLV). V skupni razvrstitvi vodi Elmina Malkič (1PB) pred Farisom Patkovićem (1PB) in Taj Matjažem (FLV). Ekipno so bili najboljši iz SD I.Pohorski bataljon Ruše, ki tudi vodijo v skupni razvrstitvi.

Med starejšimi dečki je bil najuspešnejši Matic BRBRE, sledita Vasja GUŠTIN in Robert JUG, vsi ISB.

Joomla templates by a4joomla