V organizaciji SD Svečina je bilo 3.6.2023 izvedeno odprto regijsko prvenstvo s pištolo na 25m. Ob udeležbi tekmovalcev iz Severne regije so udeležbo popestrili tudi tekmovalci drugih regij in si tako tudi zagotovili potrebno normo za nastop na državnem prvenstvu.

 

 

Pištola središčni vžig

Napet obračun med društvenima tekmovalcema SD Proarmis Bojanom FRAS in Dragom KRÖPFL z najvišjim rezultatom 555 krogov je še v prid Bojana Frasa, saj je imel ta eno notranjo desetko več. S 546 krogi je tretje mesto osvojil Jasmin BEGANOVIČ iz SD Svečina. Ekipno so slavili tekmovalci SD Proarmis pred SD Svečina in SD Kovinar Ormož.

 

 

Standard pištola 25m, zmaga za Jana Hribar

Z zadetimi 544 krogi je zmagal Jan HRIBAR iz SD Jože Kovačič Šentvid pri Stični. Za ostali dve uvrstitvi na drugo in tretjo mesto pa je tokrat odločala boljša zadnja serija Nenada VIGNJEVIĆA. Skupaj z tretje uvrščenim Bojanom FRAS, oba Proarmis, sta zadela 534 krogov in pet notranjih desetk, v zadnji seriji pa je Vignjević zadel šest krogov več. Ekipno so si mesta tudi v tej disciplini pristreljale v enakem vrstnem redu, Proarmis, Svečina in Kovinar.

 

Med mladimi le en kadet

Normo za nastop na državnem prvenstvu je v disciplini pištola 25m kadeti z rezultatom 538 dosegel Miha FRAS iz SD Proarmis.

Priponke:
Prenesi to datoteko (20230603_ORP_Sever_25m-Bilten.pdf)ORP pištola 25m[03.06.2023]812 kB
Joomla templates by a4joomla