Odprto regijsko prvenstvo s puško in pištolo 50m

 

V organizaciji SD Svečina je bilo v Strelskem centru Gaj-Pragersko izvedeno odprto regijsko prvenstvo Sever s puško in pištolo 50m. Tekmovalci so nastopili v odličnih pogojih, rezultati, z izjemo odlične Vite Jakše pa so bili povprečni.

 

Kadetinja Vita Jakše iz SD I.Pohorski bataljon Ruše je z MK puško v trojnem položaju dosegla odličen rezultat 573 krogov, ki bi bil pred pred devetimi dnevi še v rangu novega  državnega rekorda. V položaju kleče je zadela 188 krogov, leže 195 in stoje 190 krogov, ter bila tako rezultatsko tudi veliko bolj natančna kot njena društvena kolegica, članica državne reprezentance Urška Hrašovec.

 

Med kadeti je bil v trojnem položaju in leže uspešen Gal Potrč (1PB), med člani s puško leže je zmagal Marjan Horvat (JJV), med članicami Urška Hrašovec (1PB).  Nekoliko več tekmovalcev in ekip je bilo v disciplini pištola 50m, kjer je zmagal Bojan Fras, pred Nenadom Vignjevičem, oba SD Proarmis, tretje mesto pa je osvojil Jasmin Beganovič iz SD Svečina. Ekipno so zmagali SD Proarmis pred SD Kidričevo in SD Svečina.

 

 

Več v rezultatih

 

Priponke:
Prenesi to datoteko (20230618_ORP_50m-Bilten.pdf)Bilten tekmovanja[18.06.2023]699 kB
Joomla templates by a4joomla