23.01.2024 Zračna puška

V regijski ligi z "novo"ekipo SD Pohorski bataljon Oplotnica

Po daljšem presledku se je izvedel tudi drugi krog regijske lige z zračno puško za člane/članice in U21. Posamezno so najboljše rezultate dosegli tekmovalci iz Ruš in sicer Urška HRAŠOVEC, Patrik JAKOPIČEK in Simon POTRČ, med U21 pa Zala JUNGER, Vita JAKŠE in Lana MIUC ZELKO. Prav tako je bila najboljša ekipa iz Ruš, sledi SD Kidričevo in SD FLV Hotinja vas.  Tokrat so se prvič udeležili tekmovanja z zračno puško tudi iz SD Pohorski bataljon Oplotnica, sicer nova članica SZS, pred tem pa so tekmovali samo s serijsko zračno puško.

 

05.12.2023 zračna pištola

Bojan Fras s prvo 100-tko v regijski ligi

Bojan FRAS (PRO) je z visokim rezultatom 387 krogov premočno zmagal v konkurenci 44-tekmovalcev lige ter pri tem eno serijo končal s stotico. Drugi je bil Sašo STOJAK (PTU), tretji rezultat pa so dosegli Matevž MOHORKO (KID), Nenad VIGNJEVIĆ (PRO) in Miroslav MOLEH (JUR). Med mladinci je bil najuspešnejši Valter DRAŠLER (JUR). Ekipna zmaga za SD Proarmis, sledi SK Ptuj in SD Kidričevo.

 

Veterani

V konkurenci veteranov je bil najboljši Miroslav MOLEH (JUR) pred Nenadom VIGNJEVIĆEM (PRO) in Matevžem KOHORKO (KID). Ekipna zmaga je šla k SD Proarmis, sledi SD Juršinci in SD Svečina.

 

30.11.2023 zračna pištola U15 in U17

U15 (st.deklice) SD Policist z odličnim rezultatom

V konkurenci U15 so odličen rezultat 468 krogov dosegle st.deklice SD Policist (Šušteršič, Hebar, Rak), kateri je za 32 krogov boljši, kot so ga dosegle na drugem turnirju Pokala mladih v Ljubljani in je bil priznan kot ekipni državni rekord. Drugi rezultat so dosegli SD Juršinci in tretjega SK Ptuj. Posamezno je bila najboljša s 168 krogi Lucija ŠUŠTERŠIČ (PMA), sledi ji klubska kolegica Olha RAK, tretji pa je bil Nejc REPIČ (JUR).

Med U17 je bil najboljši Miha FRAS (PRO) z zadetimi 357 krogi. Drugi je bil Mai PAK (JUR) in tretji Milan KVAS (JUR).

 

30.11.2023 zračna puška U15 in U17

Gal Potrč in Tara Potrč z najvišjim rezultatom

V konkurenci U17 je najboljši rezultat 409,9 kroga zadel Gal POTRČ (1PB). Drugi rezultat je dosegel Flotjan KLEMENČIČ (1PB) in tretjega Nik KNEZ (ISB). Med tekmovalci U15 pa je rezultat iz prvega kroga Tara POTRČ (1PB) izboljšala še za štiri kroge na 202,2 kar je boljše od državnega rekorda.

 

23.11.2023 serijska zračna puška

S serijsko zračno puško najboljša Alenka Babič

Drugi krog regijskih lig so pričeli tekmovalci s serijsko zračno puško. V članski konkurenci je na vrhu tekmovalka Alenka BABIČ (SVE) z zadetimi 365 krogi. 363 krogov sta zadela Ivan KOPŠE (FLV) in Peter GOLOB (SVE). Ekipno je zmagala SD Svečina pred SD FLV Hotinja vas in SD Impol Slovenska Bistrica.

 

Zmaga za ekipo SD Svečina s serijsko puško veterani

V konkurenci veteranov se ekipe niti posamezniki niso premešali ter so na vrhu najboljših isti kot v članski konkurenci.

Joomla templates by a4joomla