15.02.2024 V.krog

 

Prvak lige Sever z zračno pištolo SD Svečina

 

Po 5.krogu dvobojev je končna ekipna zmaga in naslov "Prvak lige Sever z zračno pištolo" pripadla tekmovalcem SD Svečina z osvojenimi 39.točkami. Drugo mesto je osvojila ekipa SD Proarmis II z 29.točkami in tretje mesto ekipa SK Ptuj II z osvojenimi 22.točkami. V skupni razvrstitvi je s 101 osvojeno točko zmagovalec lige Peter GOLOB (SVE), sledi s točko manj  Aleksander MIUC ZELKO (1PB) in še z osmimi točkami zaostanka na tretjem mestu Valentin LUŽEVIČ (PTU).

V zadnjem krogu lige je najboljši rezultat 361 krogov dosegel Aleksander MIUC ZELKO (1PB), sledita z 355 krogi Bojan ŽUNKO (SVE) in Jure VIDMAR (ISB). Ekipno je zmagala SD Svečina, pred SD Impol Slovenska Bistrica in SD Proarmis II. V dvobojih so bile zmagovalne ekipe SD Svečina, SD Impol in SD I.Pohorski bataljon Ruše.

 

FOTO: tekmovalci  SD Svečina in SD Proarmis

18.01.2024 IV.krog

Ekipa SD Svečina s šestimi točkami naskoka v vodstvu

Pred zadnjim krogom lige oz. dvobojev je s 31 točkami v vodstvu SD Svečina, SD Proarmis II pa zaostaja šest točk. Prav ti ekipi se bosta pomerili tudi v zadnjem krogu dvobojev. Tretje mesto zaseda ekipa SK Ptuj II. Posamezno je v vodstvu Peter Golob (SVE) pred Valentinom Luževičem (PTU) in Aleksandrom Miuc Zelko (1PB).

Novih 30 točk je v tem krogu z rezultatom 366 osvojil Peter GOLOB (SVE), Aleksander MIUC ZELKO (1PB) je zadel 363 krogov in Drago KRÖPFL (PRO) 361 krogov. Ekipno je bila najboljša SD Proarmis II pred SD Svečina in SD Impol Slovenska Bistrica. Za ekipne zmage v dvobojih pa so dodatne točke dobile ekipe SD Svečina, SD Proarmis in SK Ptuj.

 

14.12.2023 III. krog

Peter Golob z zmago prevzel tudi vodstvo v II.ligi

V tretjem krogu dvobojev so ekipno zmago in s tem po dodatne dve točki dobili ekipe SD Svečina, SD Proarmis II in SK Ptuj II. Za najboljšim rezultatom pa je zmaga pripadla ekipi SD Svečina, sledijo SD Proarmis II, SK Ptuj II, SD I.Pohorski bataljon Ruše II, SD Impol Slovenska Bistrica in SD Kidričevo.

Najboljši rezultat tega kroga 371 točk je dosegel Peter GOLOB (SVE), sledi Benjamin JODL (1PB) z 366 krogi in Jure VIDMAR (ISB) z 359 krogi. Po treh krogih je vodstvo z 68.-točkami prevzel Peter Golob (SVE), sledi Valentin Luževič (PTU) z 64.-točkami in Benjamoin Jodl (1PB) z 62-točkami. Ekipno je v skupnem vostvu SD Svečina.

 

07.12.2023 II.krog

Dušan Špindler zmagovalec 2.kroga

V drugem krogu lige je najvišji rezultat 360 krogov dosegel Dušan ŠPINDLER (1PB). Peter GOLOB (SVE) je bil z 358 krogi drugi in Aleksander MIUC ZELKO (1PB) z 356 krogi tretji. Ekipno je zmagala SD Svečina pred SD I.Pohorski bataljon Ruše II in SD Proarmis II.

 

09.11.2023 I. krog

Na prvi tekmi II.DL zmaga za SD Svečino

Tekmovanja II. državne lige s pištolo v Severni regiji smo tudi to sezono pričeli z dvoboji sodelujočih ekip šestih društev in neomejenim številom posameznikov. Na treh streliščih so se pomerile ekipe v dvobojih, dobile pa so jih ekipe Svečine, Ptuja in Impola. V skupnem seštevku krogov pa je zmaga pripadla SD Svečina z 1055 krogi, sledi SK Ptuj II z 1052 krogi in SD Proarmis II z 1042 zadetimi krogi.

Posamezno je zmagal LUŽEVIČ (PTU) z 368 krogi pred KOSTANJŠKOM (SVE) z 362 krogi in KRÖPFLOM z zadetimi 358 krogi.

 

 

 

Joomla templates by a4joomla