Tekmovanja v streljanju z zračno pištolo II.državne članske lige severovzhod sezone 2011-2012 so se z zadnjo tekmo v Kidričevem tudi končala. Pred ekipama, kateri sta se uvrstili v kvalifikacije pa je tako še ta preizkušnja, da morebiti naslednjo sezono tekmujeta v višji 1.B državni ligi.

   Zmagovalec II. lige pištola je Zlatko Kostanjevec iz ekipe SK Ptuj II, z osvojenimi 132 točkami. Drugo mesto je osvojil Avgust Horvat iz SD Jezero Dobrovnik s 121 točkami in tretje mesto Ivan Druzovič iz SD Juršinci II s 117 točkami.

 

Ekipna zmaga je s 50 točkami pristala v rokah strelcev iz SD Juršinci II, sledi ekipa SK Ptuj II s 45 točkami in na tretjem mestu SD Elektro Maribor s 43 točkami. Prvouvrščeni ekipi zaradi sodelovanja svojih ekip v višji ligi žal tako nimata možnosti spodelovanja v kvalifikacijah. Ta možnost se je tako ponudila ekipama SD Elektro Maribor in SD Jezero Dobrovnik.

 

V šestem krogu lige je zmagal Sašo Stojak iz SK Ptuj z doseženimi  373 krogi. Nikola Ranilovič (SD Elektro Maribor) se je drugega mesta razveselil predvsem zaradi doseženih štirih krogov več od resnega konkurenta Zlatka Kostanjevec (SK Ptuj), kateri je osvojil tretje mesto s 364 krogi. Ekipni zmagovalci tega kroga so bili strelci SD Elektro Maribor s 1079 krogi. Ekipa Juršincev II na drugem mestu je zadela 1072 krogov in SK Ptuj II na tretjem mestu s 1059 zadetimi krogi.

Joomla templates by a4joomla